2009. április 11., szombat

Újabb könyv

Igen, mint ahogy a cím is mutatja nem bírtam magammal, és megint elkezdtem egy újabb könyvet. :) Pedig már nagyon örültem egy pár napig neki, hogy most már csak 2 könyvem van a könyvharácsolók klubjában, de nem. Szerdán ugyanis elfelejtettem magammal vinni az aktuális könyvemet a munkába, és a magányos délutánokra mindig nálam kell lennie valami olvasnivalónak, mert ugye a könyvtárban nincs elég könyv. :))))
Így lett a következő áldozatom egy könnyű, légies ponyva könyv Sebestyén Balázsnak a Szigorúan bizalmas. Elég gyorsan haladok vele, nem ilyennek gondoltam, de legalább új dolgokat is megtudok pl.: Nagy Bandó Andrásról vagy Ernyey Béláról.

"Ha a színes magazinokat, újságokat megszavaztatnák, kit ismernek legkevésbé, az elsők között valószínűleg Sebestyén Balázs neve vetődne fel. Nem véletlenül. A fiatal televíziós műsorvezető ritkán nyilatkozik, tudatosan távol tartja magánéletétől a sajtót. Talán éppen ettől lett mostanra annyira titokzatos. Nap, mint nap látjuk, rengetegen rajonganak érte, mégis alig tudunk róla valamit. Mostanáig. Első kötetében ugyanis olyan mélységekig enged betekintést legbensőbb gondolataiba, hogy az olvasó szinte beleszédül. Sebestyén Balázs első könyve kilóg a sztárkönyvek sorából. Könnyű sztorizás helyett az élet nagy kérdéseire keres választ. Érdekes, hogyan vélekedik mindezekről egy harmincas évei elején járó fiatalember. Érzelmek, titkok, vívódások és csalódások között vezet végig, mi pedig csak álmélkodunk: "Ez hát az igazi Sebestyén Balázs!" A tévés műsorvezető búcsút vett a könnyed csevegéstől, és elgondolkodtató mélyinterjúkat készített. Hevesi Tamással a szabadságról, Petrezselyem Józseffel a pránanadiról, Domján Lászlóval az emberi elme lehetőségeiről, Ernyey Bélával az önkifejezésről, Nagy Bandó Andrással a szellemi hagyatékról, Joó Istvánnal az állati párhuzamokról, Wollák Zsuzsával önmagunk elfogadásáról beszélgetett. Ön miről szokott csevegni a barátaival? Balázs első könyve jó téma lehet."

Ha valakit esetleg érdekel e-mailben el tudom küldeni a könyvet, mivel elektronikus formában is megvan a könyv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök, hogy elnéztél hozzám, annak pedig mégjobban, ha üzenetet is hagysz!

Manci, a manó

Még egy karácsonyi ajándékkal vagyok adós, de itt van Manci a manó, aki Barátnémnak készült a karácsonyi csomag mellé kísérőnek. Mikor meglá...